Lessen

Dansmares is gevestigd in het pand van Zenner DSF in Leersum. We geven wekelijks stijldanslessen op verschillende niveaus, van beginner tot vergevorderd.

In je eerste jaar leer je de 6 basisdansen van ballroom en latin. Na een jaar dansles heb je een uitgebreide basis onder de knie. In de dansjaren daarop borduur je steeds verder met nieuwe passen en leer je ook nieuwe dansen erbij.

BeginnersEngelse wals, Tango, Quickstep
Rumba, Chacha, en Jive
Jaar 2Uitbereiding met Samba
Jaar 3Uitbereiding met Slow Foxtrot
Jaar 4Paso Doble

Naast de reguliere lessen kun je dit seizoen ook terecht voor meer technische skills en een vlotter lestempo in de special groep op zaterdag.

Om de paar weken is er een vrijdansmoment om elkaar te ontmoeten en gezellig te dansen met elkaar. Voor de data kijk je in de dansagenda. Naast vrijdansen zijn er ook weken met losse technieklessen voor ballroom en latin. Iedereen is van harte welkom om deel te nemen en de data zullen binnenkort online staan.

Voor bruidsparen bieden we privélessen aan of kleine groepslessen. Je leert de basis van de dansen die je zou willen doen op je bruiloft en die verwerken we in een gepersonaliseerde weddingdance. We zorgen er samen voor dat je de passen onder de knie krijgt en straks met zelfvertrouwen voor je vrienden en familie kan dansen. Bij interesse graag even mailen naar dansmares@outlook.com.

Kijk hier voor ons volledige rooster

Danstarieven

Betaling geschied door middel van automatische incasso. Bij inschrijving ga je akkoord voor een incasso van gedurende 9 maanden per jaar of voor éénmalige betaling van het cursusgeld. Het dansseizoen 2021-2022 loopt van september t/m mei. Alle betalingscondities betreft een doorlopend seizoen gebonden lidmaatschap.

Voor een volledig dansseizoen*
Per maand€35 per persoon
Per jaar€300 per persoon
*Bovenstaande prijzen zijn voor een cursus op vrijdag of zondag)

Voor de zaterdagcursussen
Per maand€27,50 per persoon
Per jaar€240 per persoon

Voor de korte beginnerscursus (4 maanden)
Per maand€30 per persoon
Per jaar€120 per persoon

Aanvullende mogelijkheden

We hebben regelmatig een vrijdansavond waarbij lekker sociaal gedanst kan worden. Kom om

te oefenen, een drankje te doen en voor een gezellig avondje uit!

Er zijn mogelijkheden voor privélessen bij Eline of Helma. Prijs per les is €40 per 45 minuten.

Aanvullend verzorgen we ook technieklessen en workshops. Prijzen zijn variabel dus zullen

vermeld staan bij het reserveren.

De zaal huren om te oefenen? Dit kun je overleggen met Zenner DSF.